BI fundamentals

1 dag

12 deelnemers

600,00

Klassikaal op locatie – Certificering

BI fundamentals

1 dag

12 deelnemers

600,00

Klassikaal op locatie – Certificering

BI fundamentals

  • Dagen: 1
  • Per deelnemer: € 600
  • Max 12 deelnemers

BI fundamentals

In deze1-daagse training BI fundamentals wordt u meegenomen in de wondere wereld van business intelligence (BI). De waarheid is dat business intelligence, net als zijn partner “Big Data”, eigenlijk helemaal niet goed wordt begrepen. De meeste mensen die over business intelligence praten, hebben op zijn best een algemeen idee van wat het betekent en bijna geen ervaring met het daadwerkelijk op een zinvolle manier gebruiken van BI. BI is echter een belangrijke nieuwe tool voor het moderne bedrijfsleven. Vooruitgang in rekenkracht kan bedrijven nu manieren bieden om gegevens te analyseren die ze voorheen nooit konden. Met deze vooruitgang kunnen bedrijven effectiever beslissingen nemen over prijsstelling, marketing, nieuwe producten en toewijzing van middelen dan ooit tevoren.

Business intelligence raakt vele facetten van een organisatie en stelt dus de nodige eisen aan de mensen die ermee in aanraking komen. Uiteraard aan hen die betrokken zijn bij de inrichting van Business intelligence, maar vooral ook aan de managers, eindgebruikers en specialisten die in de dagelijkse praktijk moet kunnen profiteren van de effectieve toepassing ervan.

Voor wie?

De training is zeer geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het oplossen van problemen in het bedrijfsleven met behulp van gegevens en analyse. Bijvoorbeeld  IT-managers, informatiemanagers, controllers, IT-professionals, marketeers, HR-specialisten, ambtenaren, teamleiders en nog vele anderen die in hun werk direct te maken hebben of krijgen met BI, data en haar toepassingen. De cursus is niet bedoeld voor mensen die al een aanzienlijke achtergrond hebben in data science en business intelligence.

Wat levert deze training jou op?

  • ‎U begrijpt de basisbegrippen van business intelligence
  • U begrijpt de verschillende rollen binnen business intelligence
  • U kent de basisprincipes rondom een datawarehouse
  • U begrijpt de meerwaarde die business intelligence kan leveren.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze training.

‎Twijfelt u of deze training iets voor u is? Neem dan contact met ons op voor advies of bel 088 – 63 63 200.

Taal

Deze BI fundamentals wordt in het Nederlands gegeven.

Locatie

Den Haag

Vervolgtraining

Wilt u uzelf na deze training verder verdiepen in business intelligence? Dan is de Datawarehousing Architectuur training iets voor u. Bekijk ook ons andere trainingsaanbod.

Centennium Opleidingen BV - www.centennium-opleidingen.nl - info@centennium-opleidingen.nl - 088 63 63 200 - Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement