Onze trainers

Het trainersteam van Centennium opleidingen bestaat uit meerdere, zeer ervaren docenten, die allemaal al meer dan vijftien jaar ervaring in BI/DWH op hun teller hebben staan.

André Pattenier

André heeft meer dan twintig jaar professionele ervaring als analist, informatiearchitect en ontwikkelaar. Hij heeft veel kennis van en ervaring met het ontwerpen van Data vault modellen en Stermodellen. Daarnaast heeft hij in de praktijk vele Datawarehouses ontworpen en geïmplementeerd.

Marco Vos

Marco is een T-shaped BI specialist die zich verdiept heeft in het ontwerpen en bouwen van onder andere datamarts, Tabular models, Dataflows en Power BI rapportages. Hij heeft een voorliefde voor DAX en Power BI architectuur, zowel on-premise als in Azure.

Vincent Hayward

Vincent is sinds 2007 werkzaam in de wereld van Business Intelligence. Hij heeft ruime ervaring met zowel back-end als front-end ontwikkeling. Naast dagelijkse consultancy bij onze klanten, geeft Vincent ook trainingen. Een trainingsdag is voor Vincent geslaagd als hij kennis en kunde heeft kunnen overbrengen aan de deelnemers van de training.

Centennium Opleidingen BV - www.centennium-opleidingen.nl - info@centennium-opleidingen.nl - 088 63 63 200 - Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement