Onze trainers

Het trainersteam van Centennium opleidingen is zorgvuldig samengesteld. De kennis trainingen, die dienen als voorbereiding op certificeringstrajecten worden altijd gegeven door Microsoft certified trainers (MCT). Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van de training en is het slagingspercentage hoog. De kunde trainingen, waarmee je hard skills leert worden gegeven door senior consultants die zich gespecialiseerd hebben in het onderwerp van de training. Deze trainingen zijn opgebouwd met praktijkvoorbeelden en best practices, waardoor je de geleerde skills direct in de praktijk kan toepassen.

Het Trainersteam

Mark Farragher

Mark Farragher is een gecertificeerde Microsoft trainer (MCT) met een specialisme in Azure en geeft Microsoft Official Courseware (MOC) trainingen in een klassikale, online of hybride setting. Hij werkt samen met grote Nederlandse, Europese en internationale trainingspartners om zijn expertise te delen met een wereldwijd publiek.

Marco Vos

Marco is een T-shaped BI specialist die zich verdiept heeft in het ontwerpen en bouwen van onder andere datamarts, SSAS tabular models en Power BI rapportages. Hij heeft een voorliefde voor DAX en T-SQL en zal deze trainingen dan ook mede helpen verzorgen.

Remco Broekmans

Remco Broekmans is VP International Programs van Genesee Academy. En daarnaast actief als trainer van de Data Vault Certificering en overige trainingen op het gebied van Ensemble Data Modelleren. Remco heeft vele jaren werkervaring in rollen als workshop facilitator, adviseur, analist, architect en ontwerper bij diverse organisaties in binnen- en buitenland.

André Pattenier

Door zijn meer dan twintig jaar professionele ervaring als analist, informatiearchitect, ontwerper en/of ontwikkelaar, waarin hij zich met name toegelegd heeft op het ontwikkelen van zowel BI front-end als Datawarehousing/ETL toepassingen, beschikt André over alle essentiële kennis voor trainingen als Stermodelleren en DWH Architectuur.

Rogier Werschkull

Rogier Werschkull is data-solution architect met ruim 20 jaar ervaring met consultancy en het geven van training in het vakgebied van business-intelligence, datawarehousing en analytics.

Rogier verzorgt al sinds 2009 trainingen voor Centennium, op het gebied van Data Architectuur en datamodelleren (Data Vault/Dimensioneel Modelleren).

Ronald van Rooijen

Door zijn jarenlange ervaring in allerlei rollen heeft Ronald veel omgevingen gezien en helpen opbouwen. Over alle onderwerpen binnen het BI domein kan Ronald je meenemen in de theorie en de tools meegeven om dit in de praktijk toe te passen. Je kan Ronald als trainer tegenkomen in alle kunde trainingen.

 

Centennium Opleidingen BV - www.centennium-opleidingen.nl - info@centennium-opleidingen.nl - 088 63 63 200 - Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement